• DOLAR 32.565
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2439.51
  • ...
AK Parti heyetinden HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Abdulhamit Gül, Muhammed Hakan Tanrıöver, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Aile Sosyal İşler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Hamdullah Aydın ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti heyeti, HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatından yetkililer de hazır bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül,   bu vesileyle bu gün de HÜDA PAR`ı ziyaret ettiklerini söyledi.

Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Gül, DBP`li Yenişehir Belediyesi`nin Peygamber Efendimize hakaret içerikli karikatürün yer aldığı afişleri billboardlara asmasını eleştirerek, hiç kimsenin Türkiye`nin ve Müslümanların değerlerine, Peygamber Efendimize, kutsallarımıza saldıramayacağını belirtti.

Peygamber Sevdalıları bu anlamda gereken dersi verdi

Diyarbakır gibi dindar bir şehrin ve sahabeler diyarı olan bir ilde bu çirkinliğin bilinçli bir şekilde yapıldığına vurgu yapan Gül, “Peygamber Sevdalıları bu anlamda gereken dersi verdi. Hiç kimse bu ülkenin değerlerine, Peygamber Efendimize, kutsallarımıza saldıramaz. Bu bağlamda küçük düşürücü davranışlarda bulunmaz. HDP de sırtını terör örgütüne dayamış ve o bölgenin değerlerine çok yabancı bir partidir. Marksist bir ideolojinin oradaki dindar insanların değerlerini, gelenek ve göreneklerini kaldırarak Marksist bir ideolojinin gelişmesini istemektedir.”ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan tablo   1 Kasım seçimlerine de değinen Gül, “7 Haziran seçimlerinden sonra tablo tek başına iktidar olmaya yetecek bir sayıya ulaşmadı. Çok iyi bir oy ay aldık. Aslında yüzde 41 az değil çok iyi bir oy. Fakat meclise 4`üncü parti girince o anlamda tek başına iktidar olacak sayıya ulaşmadık.”şeklinde konuştu.

HDP zaten barajı aştıktan sonra başka bir hale büründü

HDP`nin sırtını terör örgütlerine dayadığını belirten Gül,  “Ak parti olmadan diğer partiler ne yapacak diye düşünüyorum. MHP her şeye hayır diyor.  HDP zaten sırtını terör örgütüne dayadığını deklare etti. Türkiye bu anlamda hükümet kuramayarak bu 4 ayı geçirerek bugüne kadar geldi. İnşallah 1 Kasım seçimleri de ülkemiz için güzel bir sonuca ulaşmak için vesile olur. Bahçeli, açıklama yapıyor ‘Biz HDP haricinde diğer 2 parti ile koalisyon yaparız` diyor.  Mademki, yapardın da ne değişti, niye 7 Hazira`ndan sonra yapmadın da ülkeyi tekrar seçime götürdün. HDP zaten barajı aştıktan sonra başka bir hale büründü. Aslında öyleydi de bunu kamuoyu algısı ile makyaj yapmışlardı. O makyaj döküldü. 7 Haziran`dan sonra oy aldığı kitleye sırtını döndü.”diye konuştu.

“Siyasi partiler kişisel parti çıkarlarından ziyade, ülkenin geleceğini hesaplamalı”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, AK Parti heyetine seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti teşkilatının ziyaretini önemsediklerini belirten Erat, Parti olarak 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerine girmediklerini, bu anlamda seçimleri boykot da etmeyeceklerini hatırlatarak,   “Dünyanın her yerinde Müslümanlar öldürülüyor, yok ediliyor, imha ediliyor, evleri başlarına yıkılıyor. Türkiye kalmış ve Türkiye`nin üzerinde de büyük oyunların oynandığının farkındayız. Müslümanların uyanık ve dikkatli olması gerekiyor. Siyasi partilerin kişisel parti çıkarlarından ziyade, ülkenin geleceğini hesaplamaları gerekiyor. Düşüncemiz bu şekildedir.”açıklamalarında bulundu.

Karşılıklı iyi temennilerinin ardından ziyaret son buldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir