• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Hasankeyf Kaymakamı ilçede denetimde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulları, cami ve yapımı devam eden halı saha komplesini denetledi. 

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Yeni Hasankeyf Yerleşkesinde hizmet vermekte olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, lise, ortaokul ve camiyi ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer okul yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Baygüven, idareciler tarafından eğitim sorunları hakkında kısaca bilgi verildikten sonra  sınıflar tek tek dolaşıldı. Akabinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve yaz aylarında ibadete açılan yeni caminin sorunları hakkında İlçe Müftüsü Cemalettin Gezgiç’ten kısaca bilgi aldı.

Baygüven, Hasankeyf yeni yerleşim alanında Kaymakamlık tarafından 08 Eylül tarihinde ihalesi yapılan mini sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapım çalışmaları yerinde denetleyerek yapılan çalışmalar hakkında kontrol mühendisinden ve firma yetkilisinden bilgi aldı.

Son olarak Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Baygüven Başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir