• DOLAR 32.507
  • EURO 34.66
  • ALTIN 2483.601
  • ...
Gevaş Devlet Hastanesi`nden bir ilk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gevaş Devlet Hastanesine kısa bir süre önce atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatih Şahin tarafından yapılan ameliyatla 50`li yaşlarda olan bir bayana kanama ve myoma uteri nedeniyle Histerektomi (rahim alınması ve yumurtalıkların alınması) ameliyatı yapıldı.

Ayrıca birçok ameliyata da imza atan Op. Dr. Fatih Şahin, ameliyatların tecrübe, sorumluluk ve cesaret isteyen önemli konular olduğunu ifade ederek, “Hastanemizde genel cerrahımız, Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanımız ve ekip arkadaşlarımızla önemli ameliyatlar yaptık.  Çok şükür ameliyata aldığımız hastalarımızda hiçbir sıkıntı olmadı. Onlar da burada sağlıklarına kavuştukları için çok mutlu oldular. Gevaş tarihinde ameliyatların bizim dönemimizde başlamış olması da gurur verici bir durum. Hastanemizde bundan sonra da ameliyatlara uzman ekibimizle devam edeceğiz.” dedi.

“İlçe tarihinde ilk defa bu ameliyatlar yapılıyor”

Konuya ilişkin konuşan Gevaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Ergioğuz ise Gevaş tarihinde ilk defa bu tür ameliyatların yapıldığını ifade ederek, “Hastanemizde ameliyathane 1. basamak yoğun bakım ve merkezi sterilizasyon gibi önemli birimler açarak vatandaşın hizmetine sunduk. Gevaş Devlet Hastanesi personeli ve yöneticileri olarak, Gevaş halkına standartların üzerinde en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Dr. Ergioğuz, “Hastanemizin uzman kadrosu genişledikçe hizmet kalitemizde artarak devam edecektir. Bundan sonraki önemli hedeflerimizden biri de hastanemizin mevcut statüsü olan D rolünden C rolüne geçip mevcut branş uzman hekim sayısını artırmak olacaktır. Birçok branş dalında uzman doktor arkadaşlarımızın da Gevaş Devlet Hastanesi`ne geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın, bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz.” bilgisini verdi.

Öte yandan Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.Özcan Öktem de, yapılan başarılı ameliyatlardan dolayı hastane yönetimini tebrik etti. (Cihad Coşar - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir