• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Batman Milli Eğitim Müdürü`nden kurs ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Batman Halk Eğitim Merkezinin Zübeyde Hanım İlkokulunda lise mezunlarına yönelik düzenlediği Destekleme ve Yetiştirme Kursunu ziyaret etti.

Aslan`ı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu, Okul Müdürü Bülent Eren ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar karşıladı.

Gültepe İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Fatih İlkokulunda devam eden kurslar hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar`dan bilgi alan Aslan, daha sonra kurs verilen sınıfları gezerek, kurs gören gençlerle sohbet etti. Aslan, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi.

Aslan; “Size sunulan bu olanakları, en iyi şekilde değerlendirerek arzuladığınız hedeflere ulaşabilirsiniz. Göstermiş olduğunuz çaba,  harcamış olduğunuz emek, biliniz ki boşa gitmeyecek ve hak ettiğiniz mevkilere sizi ulaştıracaktır. Eğitiminizi tamamlayıp ilerde bulunacağınız görevlerde, insanlara hizmet edeceksiniz.” dedi.

Aslan konuşmasının devamında,  Halk Eğitim Merkezi bünyesinde üç kurs merkezinde, Sayısal, Eşit Ağırlık ve Sözel alanlarında bin 50 kursiyere 59 öğretmen tarafından eğitim verildiğini belitti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir