• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
`Peygambere hakaret afişi bir alıştırma projesidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DBP`li Diyarbakır Yenişehir Belediyesi`nin Peygamberimize hakaret içerikli reklam panolarına astığı afişlere tepkiler gelmeye devam ediyor. Kocaeli Kartepe İnsan Hakları Savunucuları Derneği olayı kınayarak, yapılan eylemin Müslümanları İslam`ın kutsallarına karşı yapılan saldırılara alıştırma projesi olduğunu vurguladı.

Dernek Başkanı Ali Akbaş tarafından yapılan yazılı açıklamada, “PKK ve siyasi uzantısı HDP,  Müslüman Kürt halkını önce dinsizleştirme, sonra Musevileştirerek büyük İsrail'in vatandaşı yapma projesinin bir adımıdır.” denildi.

Hiç kimsenin Peygamber Efendimize hakaret etmeye hakkının olmadığı belirtilen açıklamada, “Tepkiler üzerine ‘yanlışlık oldu` diyerek de olayı kapatma hakkı yoktur. Bu yanlışlık neden? Ey PKK, HDP! Siz değil misiniz; ‘Kürdistan kuracağız` söylemi altında 13-14 yaşında küçücük kızları dağa çıkartıp, sonra PKK baronlarına peşkeş çeken? Bu çocuk tecavüzcülüğünün dik alası değil mi?  Neden bu çocuk tecavüzcüsü PKK baronlarına sesiniz çıkmıyor? Sizin, bu topraklarda İslam`ı ortadan kaldırmak için görevlendirilmiş piyonlar olduğunuzu herkes biliyor. Bu afiş dahi bir alıştırma, bir yoklama ve sinsice faaliyetinizin bir adımıdır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir