• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
YAR-DER fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kermes hakkında bilgi veren Yar-Der Başkanı Mahmut Çelik, “Kermesimizi fakir ve mağdur öğrencilere yardım amacıyla açıyoruz. Buraya gelen bütün gelirleri bu fakir ve mağdur öğrenciler yararına harcayacağız inşallah. Onların kira bedeline, yiyecek- içeceğine, kırtasiye ve okul masraflarına harcayacağız inşallah.” dedi.

Kermeste bir eve gerekli olan her türlü ihtiyaç malzemesinin bulunduğunu belirten Çelik, “Kermeste birinci olan yiyecektir, yemek çeşitleri, tatlı çeşitleri, giyim, zücaciye, elektronik eşyalarımız var. Bunların hepsi mevcuttur inşallah  ” ifadelerini kullandı.

“Kermes 27 Ekim Salı Gününe Kadar Topçu Meydanında”

Kermesin Topçu Meydanında normalde 19 ile 25 tarihleri arasında olacak şekilde açtıklarını, ancak   bu meydanda yapılacak miting nedeniyle 2 gün daha eklendiğini belirtilen Çelik, “Kermes iznimiz 19 Ekimde başladı 25 Ekim`e kadar devam edecekti. Malumunuz olduğu üzere araya miting girdi. Burayı güvenlik gerekçesiyle bizden İki gün aldılar ama ekstradan iki gün ek aldık, 27 Ekim Salı gününe kadar kermesimiz devam edecektir.” açıklamalarında bulundu.

“Hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz”

Kermese Urfalıların rağbet gösterdiğini aktaran Çelik, “Allah`a şükürler olsun kermese ilgi   çok iyidir. Hem hayırseverler, hem de yardımseverler ilgi gösteriyorlar. Bu durumdan memnunuz inşallah. Bir hedef belirlemiştik, o hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Bütün hayırseverleri ve Urfa halkını kermesimize davet ediyoruz. Gelip katkıda bulunurlarsa çok mutlu oluruz.” şeklinde konuştu.

(Ramazan Casuk-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir