• DOLAR 32.377
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.628
  • ...
PKK`liler hendekteki patlayıcıyı infilak ettirdi: 1 çocuk yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak'ın Silopi ilçesinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için operasyon düzenleyen polis ekiplerine terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Dicle ve Ofis mahallelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca açılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve hendeklerdeki patlayıcıların temizlenmesi amacıyla operasyon düzenlendi.

Bu sırada teröristlerce güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Polisin karşılık vermesi üzerine ara sokaklara kaçmaya çalışan PKK`lıların, bir hendekteki el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucunda bir çocuk yaralandı

Yaralı çocuk kaldırıldığı Silopi Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili 2'si 18 yaşından küçük, 3 kişi gözaltına alındı.

Bu arada güvenlik güçlerince olay yerine yakın bir evde yapılan aramada, 11 basınçlı ve parça tesirli el yapımı patlayıcı ve 4 av tüfeği ele geçirildiği belirtildi.

İki mahalledeki barikatların kaldırılması ve hendeklerin kapatılmasının ardından, cadde ve sokaklar yeniden ulaşıma açıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir