• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
TEOG İzleme Komisyonu ikinci toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan ilçesindeki öğrencilerin durumlarını takip etmek ve eğitimdeki başarılarını arttırmak amacıyla kurulan TEOG İzleme Komisyonu, geçen hafta TEOG Kurslarında görev alacak olan öğretmenlerle yaptığı ilk toplantının ardından bu kez ikinci toplantısını okul müdürleriyle yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, okul müdürlerine komisyonun kuruluş amacı ve faaliyetleri ile bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüzer, komisyonun önemine vurgu yaparak, her branştan bir eğitimcinin yer almasıyla oluşturulan komisyonun ilçede açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının amacına ulaşmasına katkı sunmayı hedeflediğini söyledi.

Komisyonun yıl boyunca, açılan kurslarda yer alan öğrencilere gerekli kaynakların temin edilmesi, öğretmenler arasında bilgi ve deneyimin aktarılması noktasında köprü vazifesi yapacağını kaydeden Yüzer, “Öğrencilerimiz açısından oldukça önemli ve faydalı olan bu projenin her adımı titizlikle takip edilecek. Yine proje kapsamında öğrenciler için gerekli olan her türlü eğitim materyalleri, kaynak ve dokümanlar temin edilerek öğrencilerin bunlardan istifade etmesi sağlanacak. Bu sayede de öğrencilerin başarı noktasındaki beklentilerine ulaşması sağlanmış olacak.” dedi.

Yüzer`in konuşmasının ardından ise Komisyon Üyesi Taylan Ekin tarafından oluşturulan komisyonun çalışma, usul ve esaslarıyla ilgili sunum yapıldı. (Şükrü Tontaş - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir