• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Van İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı Tuşba Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 2015 yılının 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Vali İbrahim Taşyapan başkanlık ederken, Vali Yardımcısı Atif Çiçekli, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı bölge müdürleri ile ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Vali Taşyapan’ın açılış konuşmasının ardından, kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri, kurumlarının 2015 yılındaki proje ve yatırımlarını slayt eşliğinde katılımcılara anlattı. Toplantının ilk sunumunu gerçekleştiren Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, sorumluluk alanlarındaki çalışmaları detaylı şekilde aktararak, 36 ayrı projenin toplam bedelinin 1 milyar 596 milyon TL. olduğunu söyledi. Daha sonra söz alan diğer kamu kurumu müdürleri de proje sayıları ve yatırım bedellerini açıklayarak, zaman zaman diğer katılımcılar tarafından kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Elimizdeki tüm işleri en iyi ve en hızlı şekilde yapmanın yollarını bulmalıyız

Toplantıda konuşan Vali İbrahim Taşyapan, her kurumun çalışmalarının önem arz ettiğini belirterek, özellikle amirlerin işlerini takip etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Kamu kaynaklarının kendilerine emanet olduğunu ve bu kaynakların bu doğrultuda kullanılması gerektiğinin altını çizen Taşyapan, “Elimizdeki tüm işleri en iyi ve en hızlı şekilde yapmanın yollarını bulmalıyız. Devletin tüm ödemelerini hizmete dönüştürüp, vatandaşların faydasına sunmalıyız. Yürümeyen işleri koordineli bir şekilde yürütmenin yollarını aramalıyız. Bu vesileyle çalışmalarda emeği geçen tüm kamu kuruluş amirleri ve personeline teşekkür ediyorum.” dedi. (Murat Dalgın-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir