• DOLAR 32.506
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2485.311
  • ...
Boş meydanda miting!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mehdi Sarıkaya, Karayolları Parkı Miting alanında seçim mitingi düzenledi. Vekil Adayı Sarıkaya`nın saat: 15.00`de düzenlediği miting alanında sadece birkaç gazeteci ve 15 polis vardı.  

Gazetecilere konuşan bağımsız aday Sarıkaya, seçim çalışmalarına devam edeceğini ve seçileceğine inandığını söyledi. Şuan yüzlerce ve hatta binlerce kişinin gönlü bu meydanda olduğunu, fakat kendilerinin burada olmadığını kaydeden Sarıkaya, yakınlarını davet etmediğini iddia etti.

Mitinge davet ettiği herkesin geleceğini kendisine söylediğini, ancak hiçbirinin gelmediğini ifade eden Sarıkaya, toplumun sindirildiğini ileri sürdü. Sarıkaya, “10 gün önce seçim çalışmalarına başladığında herkes bana ters bakıyordu, fakat şuan herkes bana el sallıyor. Dün gezdiğim mahallede herkes bana çay, kahve ve pasta verdi. Gizli bir sel vardır ve bu oya dönüşecektir.” dedi.

Birçok siyasi partinin ve bağımsız adayın seçim mitingini takip eden 20 yıllık gazeteci A. Kadir Üründü, “Miting saati 15.00 olduğunu bize söylemişti ve saat: 15.00`te miting alanına geldik, fakat hiç kimse yoktu. Sadece polisler vardı, biz gazeteciler vardı, aday vardı ama halk yoktu. Sevgili Mardin halkı dedi fakat Mardin halkı yoktu, polis arkadaşlar dedi. İlk defa Mardin`de böyle bir durum yaşanıyor.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir