• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Başbakan Davutoğlu Gaziantep'te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’e geldi. Başbakan Davutoğlu, burada çeşitli temaslarda bulundu.

Sabah saatlerinde özel uçak ile eşi Sare Davutoğlu ile beraber Gaziantep Havalimanına inen Başbakan Davutoğlu, buradan ilk olarak Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde el bombasının patlaması sonucu hayatını kaybeden Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başbakan Davutoğlu, seçim otobüsüyle halkı selamlayarak şehir turu yaptı. Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri altında Gaziantep’in Tarihi bakırcılar çarşısı ile Almacı çarşısı esnafını ziyaret etti.

Davutoğlu'na ziyarette, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile partiler eşlik etti.

Almacı pazarı esnafı Davutoğlu’na Antep fıstığı başta olmak üzere Baklava ve şire türü yiyeceklerden ikram etti.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ziyarette zaman zaman vatandaşlar ile Başbakan korumaları arasında gerginlik yaşandı.

Esnafları tek tek ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, burada halka hitaben kısa bir konuşma yaparak, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı Gazianteplilere teşekkür ederek “Biz Gaziantep'e güvendik. Bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadınız. Her geldiğimizde bizi böyle muhabbetle karşıladınız. Biz manen, kalben ve zihnen hep Gaziantepliyiz, Gaziantepli kalacağız inşallah. Bir kez daha muhabbetiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Başbakan Davutoğlu, çarşı ziyaretinin ardından seçim otobüsü ile STK'lar, sanayiciler, kanaat önderleri, oda ve dernek yöneticileri ile partililerle yemekli toplantıda bir araya geldi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir