• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Bülent Arınç: Adıyaman terör kenti değildir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kâhta`da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Burada konuşan Arınç, Adıyaman`ın terör kenti olarak anılmasını alçaklık olarak niteledi.

Mustafa Kemal Caddesi`nde seçim koordinasyon merkezinin açılışına beraberindeki heyet ile katılan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, burada halka hitap etti.

Adıyaman`ın terör kenti olmadığını dile getiren Arınç, “Adıyaman terör kenti değildir. Adıyaman`ı terör kenti olarak anmak alçaklıktır. Doğusuyla, batısıyla hiçbir il ve ilçemiz terörle anılamaz.” dedi.

7 Haziran seçimlerinde şefkat tokadı yediklerini söyleyen Arınç, “Açık yüreklilikle söylüyorum; eksiğimiz de vardı, kusurumuz da vardı, hatamız da vardı, yanlışlarımız da vardı.7 Haziran`da millet kulağımızı çekti, şefkat tokadı vurdu,  sendeledik.” ifadelerini kullandı.

Arınç son olarak, HDP ve diğer siyasi partilerin birbirlerini desteklediklerine şahit olduklarını, 1 Kasım seçimlerinde de halk iradesinin sandığa yansıyacağını sözlerine ekledi.  (Ömer Faruk AYDIN / Mehmet EREN - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir