• DOLAR 32.556
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2440.38
  • ...
Batman`da taşeron işçilerin kadro sevinci
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Ticaret Sanayi Odası (BATSO) Eski Başkanı   iş adamı Osman Nasıroğlu tarafından, 2005-2009 döneminde işe alınarak, kara yollarında taşeron işçi olarak çalıştırılan 16 kişi kadrolu personel statüsüne geçti.

19 Ekim Pazartesi itibari ile Karayolları Bölge Müdürlüklerindeki taşeron işçilerin,  çalışma hayatına kadrolu olarak devam etmesinin kesinleşmesi üzerine, işçiler sevinçlerini eski işverenleri Osman Nasıroğlu ile paylaştı.

İşadamı Osman Nasıroğlun`a teşekkür ziyaretinde bulunan işçiler, “Bu gün kadrolu statüye geçmişsek, bu öncelikle bizi ilk işe siz aldığınız için, sizin sayenizde oldu. Bu yüzden size ve kadrolu statüye geçmemizde katkısı olan herkese teşekkür ederiz.” dediler.

Osman Nasıroğlu`da işçilerin kadrolu statüye geçmesinden dolayı sevinçli olduğunu belirterek, “Bölgemizin önemli sorunlarından birisi de işsizliktir. BATSO Başkanı olduğum dönemde de ve 20 yıllık iş hayatımda istihdam alanları oluşturmaya çok önem verdim.   Kadro alan işçi kardeşlerimizin böylesi önemli bir günde sevinçlerini benimle paylaşmalarından dolayı duygulandım. Böylesi hayırlı bir işe vesile olduğumdan dolayı mutluyum.  Kendilerine yeni iş hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir