• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Hz Muhammed (SAV) bizler için vazgeçilmezdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da DBP'li Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından şehir merkezindeki billboardlara asılan Hz. Muhammed`e (SAV) hakaret içerikli karikatürlere tepkiler dinmek bilmiyor. Batman Hak-İş İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt tarafından yapılan açıklamada, DBP'li belediyeyi kınadı.

Hz. Muhammed`in (SAV) kendileri için her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Söğüt, “Hz. Muhammed (SAV) bizler için vazgeçilmezdir. O bizim annemizden, babamızdan, eşimizden, ailemizden, malımızdan her şeyimizden daha kıymetli ve değerlidir.” dedi.

Hz Muhammed`e yapılan bu hakaretin kabul edilir olmadığını belirten Söğüt, “Ona yapılan bir hakareti asla kabul edemeyiz. Diyarbakır`da DBP`li Yenişehir Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından Peygamberimize yapılan bu hakareti kınıyorum. Bir kez daha kendilerinin Charlie Hebdo`nun destekçileri olduklarını kanıtladılar. Allah'ın Resulüne ve Müslümanların en değerli şahsiyetine dil uzatanları Rabbim dillerini kurutacaktır.” diye konuştu. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir