• DOLAR 32.375
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2323.92
  • ...
Tatvanlı muhtarlara büro yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçen yıl taksi ve minibüs duraklarına büro yapan Tatvan Belediyesi, bu kez de talepte bulunan 4 mahallede muhtarlık ofisi kurdu.

Tatvan'da yer sıkıntısı yaşayan merkez Sahil, Kale, Tuğ ve Esentepe mahalle muhtarlarına, belediye tarafından prefabrik ofis yapıldı. Yapımı tamamlanan bürolar muhtarlara teslim edildi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar talepte bulunan Sahil, Kale, Tuğ ve Esentepe mahalle muhtarlarımıza yeni bürolarını teslim ettik. Diğer muhtarlardan talep gelmesi halinde onlara da muhtarlık bürosu temin edeceğiz.” dedi.

 Muhtarlıkların belediyelerle aynı amaca hizmet ettiklerini belirten Başkan Aksoy, “Muhtarlarımız mahallelerimizin seçilmişleri. Tıpkı belediyeler gibi onlar da hizmet noktalarından bir tanesi. Mahalle halkının ilk uğradığı yer. Muhtarlarımızın daha rahat imkânlarda çalışması ve vatandaşlara olan hizmetlerini kolaylaştırmak adına böyle bir çalışmayı öngördük. Daha evvel sorunlarını dinlediğimiz muhtarlara, bugün de onların en önemli ihtiyaçlarından olan muhtarlık ofisleri yaptık.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir