• DOLAR 32.588
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.829
  • ...
Milli Eğitim Müdürü okul ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Petrolkent Mahallesinde eğitim hizmeti veren, Damla Anaokulu, Sakarya İlkokulu ve 16 Mayıs Ortaokulunu ziyaret etti.

Aslan ilk olarak ziyaret ettiği Damla Anaokulu  Müdürü Mehmet Atalay’dan, çalışmaları hakkında  bilgi aldıktan sonra, Anaokulunu gezdi, minik öğrencilerle bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

Aslan Damla Anaokulu ziyaretinin ardından, Sakarya İlkokuluna geçerek okulu gezdi. Okul Müdürü Necat Yılmaz’dan okul hakkında bilgi alan  Aslan daha sonra sınıfları gezdi, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlere kendini tanıtan Aslan öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Milli Eğitim Müdürü Aslan son olarak, 16 Mayıs Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Vatan Doğu’dan bilgi alıp okulu gezen Aslan,   öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir araya geldi. 

Öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Aslan, “İdare makamı sizlere hizmet için vardır. Milli Eğitim Müdürü olarak, kapım her zaman size açıktır. Toplumun manevi mimarları olarak sizler de, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızı, en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için, kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Her zaman mesleğinizi severek yapınız. Unutmayınız, her çocuk bize ebeveynlerinin birer emanetidir. Kendi çocuğumuz gibi sevgiyle ve nitelikli bir eğitimle çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız.” dedi. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir