• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Karaağaçlı öğrencilerden okullarına kütüphane talebi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş’un Karaağaçlı Beldesi ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okullarına kütüphane istiyor. Okullarında kütüphanenin olmayışının öğrencilerin eğitimlerini olumsuz yönde etkilediğini belirten okul müdürü İrfan Ay, yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan öğrencileri için kütüphane talebinde bulundu.

Okulda yaklaşık 350 öğrenci olduğunu ve en çok kütüphaneye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Ay, “Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin yüksek kalitede bir eğitim görmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Malum olduğu üzere kaliteli bir eğitim de eldeki imkânlara bağlıdır. Fakat okulumuzda kütüphanenin olmayışı biz ve öğrencilerimiz için büyük bir eksiklik teşkil ediyor. Bir kütüphane oluşturmamız halinde bu kütüphane sayesinde hem öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamış olacağız hem de öğrencilerimizin eğitiminde kalite yükselecek. Zaten öğrencilerimizin de bu yönde talepleri var. Yetkililerden, eğitim camiasından, duyarlı halkımızdan ve iş adamlarımızdan, bu ihtiyacımızı giderebilecek herkesten öğrencilerimiz için bir kütüphane talebinde bulunuyoruz.” dedi.

Duyarlı olan herkesten kütüphane talebinde bulunan okul temsilcileri 8. sınıf öğrencisi Emir Akar ve Polat Şensoy ise “ Öğretmenlerimizden ve okulumuzdan çok memnunuz. Okulumuzdaki en büyük eksiklik kütüphanemizin olmayışıdır. Bu ihtiyacımız giderilirse çok memnun olacağız. Bu konuda da duyarlı herkesten gereken yardımları bekliyoruz.” şeklinde konuştular. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir