• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
Mardinli gençler sabah namazında buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin il Müftüsü Dursun Ali Coşkun, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” programı çerçevesinde Nuri Saruhan Camisi`nde sabah namazını gençlerle birlikte kıldı.

 

Nuri Saruhan Camisi`nde kılınan sabah namazına Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, İl Müftü Yardımcısı İsmail Ünal, Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, Artuklu İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık, Genç MÜSİAD Başkanı Lokman Günlüoğlu, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah Namazını kıldırdıktan sonra gençlere seslenen Coşkun, “Kendinizi günde 5 defa bütün kâinatın rabbi, yaratıcısı Allah ile sohbet etmekten, O`nun ile konuşmaktan, O`nun ile buluşmaktan, O`nun ile yakınlaşmaktan mahrum bırakmayın.” dedi.

Buluşmayı Allah`tan insanlığa rahmet, huzur ve dua olarak kabul etmesini dileyen Coşkun, şöyle konuştu; “Namaz müminin miracıdır. Bu sabah namazında bu caminin kubbesi altında bizlerle buluşan sevgili gençler sizlere sesleniyorum, kendinizi günde 5 defa bütün kâinatın rabbi, yaratıcısı Allah`la sohbet etmekten, onunla konuşmaktan, onunla buluşmaktan, onunla yakınlaşmaktan mahrum bırakmayın. Çünkü namaz müminin miracı, çünkü namaz, müminin Rabbiyle buluşmasıdır.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir