• DOLAR 32.592
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2506.925
  • ...
Ecrin`den hala haber yok!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala şeker almak için yola koyulan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 128 gün gündür haber alınamıyor. Tunç ailesinin evinden gözyaşı eksik olmazken, tedirgin bekleyişleri sürüyor.

“Kızım ne haldedir bilmiyorum”

Ayakta durmakta zorluk çeken kayıp Ecrin`in annesi Nursel Tunç, kızının kaybolduğu ilk günden beri ilaç desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. Çok acı çektiğini dile getiren Anne Tunç, “Kızım 5 aya yakındır kayıp, ne haldedir bilmiyorum, Allah rızası için beni kızıma kavuşturun.” dedi.

Duyarlılık çağrısı

Kentte görev yapan gazeteciler de Ecrin`in bulunması için duyarlılık çağrısı yaptı. Ecrin`in fotoğraflarının içerisinde yer aldığı el afişi bastırarak, dağıttıran Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı A. Kadir Üründü, “Ecrin hayatta ama nerede? Bu noktada tüm imkânlar seferber edildi, basın bu konuda üzerine düşeni yerine getirerek sosyal medyada çok etkin bir şekilde kullanılmaya başlandı. İnşallah bu daire çok yakın bir zamanda daralacak ve Ecrin ailesine kavuşturulacak. Herkesin kendisini ailenin yerine koyup ona göre davranmalarını bekliyoruz. Bu yapıldığı takdirde arama çalışmalarının önemli bir sonuç vereceğini düşünüyorum. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve Ecrin ile ilgili bir duyum alındığında bunu ilgili makamlarla paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

Ecrin nasıl kaybolmuştu

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı Köyü`nde 14 Haziran'da bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamamış. Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu 200 kişilik ekip, askeri helikopterlerin desteğiyle bölgede arama çalışmalarına başlamış, ancak bir sonuç alınamamıştı. (M. Salih Keskin – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir