• DOLAR 32.388
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.612
  • ...
TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te, TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kadın hayatını kaybederken, her iki aracın sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Sani Konukoğlu Bulvarı 5. Zırhlı Tugayı önünde meydana geldi. Kazada, kent merkezine doğru ilerleyen Sinan Özkan P.  yönetimindeki 01 DN 063 plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen ve hatalı sollama yaptığı ileri sürülen Özcan D., yönetimindeki 27 FM 347 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan Deniz P. Hayatını kaybederken, eşi Sinan Özkan P. İse ağır yaralandı.   

Olay yerine giden itfaiye ekipleri tarafından otomobilde sıkışan Sinan Özkan P., ile eşi Deniz P., uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı.  Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan  TIR ve otomobil sürücüleri ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.   

Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Sinan Özkan P.`nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazada hayatını kaybeden Deniz P.`nin cesedi ise otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, otomobil ile TIR'ın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden  trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir