• DOLAR 32.422
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.117
  • ...
Erdoğan: Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara`da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Herkesi sorumlu davranmaya, dikkatli hareket etmeye, terörün yanında değil karşısında yer almaya davet ediyorum. Devletimiz, tüm birimleriyle bu olayı aydınlatmak için çalışmaktadır; faillerin en kısa zamanda belirleneceğine ve adalete teslim edileceğine inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Ankara Tren Garı`ndaki saldırının birlik, beraberlik ve kardeşliği hedef aldığını ifade eden Erdoğan, bu saldırı karşısında gösterilecek dayanışma ve kararlılığın teröre verilecek en büyük ve en anlamlı cevap olacağını vurguladı.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin amacının, farklı toplum kesimlerini birbirine düşürmek olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bu konuda herkesi sorumlu davranmaya, dikkatli hareket etmeye, terörün yanında değil karşısında yer almaya davet ediyorum. Devletimiz, tüm birimleriyle bu olayı aydınlatmak için çalışmaktadır; faillerin en kısa zamanda belirleneceğine ve adalete teslim edileceğine inanıyorum. Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir