• DOLAR 32.511
  • EURO 34.583
  • ALTIN 2497.501
  • ...
Osmaniye HÜDA PAR`dan Yasin Börü ve arkadaşları için basın açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cuma namazı çıkışı Merkez Envar-ul Hamit Camii`nde  Hür Dava Partisi Osmaniye İl Teşkilatı tarafından yapılan basın açıklamasına,  parti üye ve gönüllüleri ile cami cemaati katıldı.

Basın açıklamasını, İl Başkanı Osman Aslan okudu.

Basın  açıklamasında yapılan bu saldırıların sıradan bir saldırı olmadığını, aksine daha önceden planlaması yapılmış ve mütedeyyin insanları  toplu imhayı hedefleyen saldırılar olduğunu belirten Aslan,“ PKK, kuvvet bulduğu topraklarda kendisine benzemeyen herkesi ve özelikle dindar kesimi düşman bellemiştir. Bu durum bugün doğu ve güneydoğuda kendini iyice hissettirmektedir. Yapılan haince eylemler, kazılan hendekler ve patlatılan bombaların bedelini bölge halkı çok ağır bir şekilde ödemektedir. Tüm zalimler şunu çok iyi bilsinler ki, tarih boyunca İslam'a kalbini açmış bu coğrafyada, Allah uğruna canını verecek Müslümanlar hiç bitmeyecektir. Yasin, Riyad, Hasan, Hüseyin, Cumali ve Turanlarımızın pak kanları korkumuzu değil, şehadete olan sevdamızı artırmıştır.” şeklinde konuştu.

Aslan basın açıklamasının sonunda, 6-8 Ekim olaylarında Şehit olan Yasin Börü ve arkadaşlarını  rahmetle andıklarını ve şehitlerin kederli ailelerine taziyelerini bir kez daha sunduklarını belirterek sözlerine son verdi.  (Abdulkadir Alakuş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir