• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Batman'da konut sahipleri tapularını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Barajının yapımı nedeniyle etkilenen vatandaşlar için Batman Aydınkonak Mahallesinde inşa edilen 132 adet iskân konutlarının tapuları hak sahiplerine düzenlenen törenle verildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen tapu dağıtım törenine, Vali Azmi Çelik, Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Yardımcıları; Ertuğ Şevket Aksoy ve Şener Şağlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurumlarının yöneticileri ve konut sahipleri katıldı.

Törende; Vali Çelik ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tarık Yaşar birer konuşma yaptılar.

Konutların yapım süreci hakkında bilgi veren Vali Çelik, vatandaşların kendi konutlarında sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmeleri  temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından tören; Vali Azmi Çelik, Milletvekilimiz Ziver Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tarık Yaşar tarafından konut sahiplerine tapularının verilmesiyle sona erdi.

Tapu dağıtım töreninden sonra Vali Çelik, Milletvekili Özdemir ve beraberindekiler, Batman Müze Müdürlüğü bahçesinde yapılan Batman Müzepark’ı ziyaret ettiler.

Parkta inşa edilen; kerpiç ve yöresel evleri, teşhir alanları,  oyun taşları ve uygulama alanlarında incelemelerde bulunan Vali Çelik, yetkililerden bilgi aldı. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir