• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Gaziantep'te seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan il seçim güvenliği toplantısına,  Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı ile İlçe Jandarma ve Polis Karakol Amirleri katıldı.

İl seçim güvenliği toplantısında Gaziantep’te uygulanacak seçim tedbirleri belirlenirken, toplantıda jandarma ve polis sorumluluk bölgelerinde alınan tedbirlere ilgili sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından bir değerlendirme yapan Vali Yerlikaya, “1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Seçimlerin tüm yurdumuzda sulh ve selamet içerisinde gerçekleştirilmesi, vatandaşımızın hür iradesinin en iyi şekilde sandığa yansıtılması temel arzumuzdur.” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu İçişleri Bakanı Selami Altınok önderliğinde bölgedeki 9 ilin vali, il jandarma komutanı ve il emniyet müdürlerinin iştirakleriyle bölge seçim güvenliği toplantısı yapıldığını hatırlatan Yerlikaya, “Bölge toplantısında alınan kararlara uygun olarak propaganda süreci, seçim günü ve seçim sonrası uygulanacak tüm tedbirleri bugün burada, detaylarıyla görüştük. Aynı şekilde Kaymakamlarımız da ilçelerde seçim güvenliği toplantıları yaparak, gerek tedbirleri alacaklar.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir