• DOLAR 32.59
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.944
  • ...
Bugün hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre 8 Ekim Perşembe günü, ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ayrıca Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu'nun doğusu ile Akdeniz ve Marmara'nın doğu kısımlarında yer yer gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu bölgelerde sağanak yağış var!

Meteroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, İstanbul, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Manisa ve Antalya çevreleri ile İzmir'in kuzey ve iç kesimleri, Kocaeli'nin kuzey, Kırklareli'nin doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Eskişehir, Sivas, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

Meteroloji'den 4 il için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden hava durumuyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Yağışların; sabah saatlerinde Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Bölge bölge, il il hava durumu:

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir