• DOLAR 32.373
  • EURO 35.073
  • ALTIN 2325.319
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesinden 6-7 Ekim mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesi, 6-7 Ekim katliamının yıldönümü dolayısı ile yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Katliamın üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen acılarının halen taze olduğu belirtilen açıklamada, “Katliam`ın üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen yaptığı tahribatlar ve bölge halkının gerek zihninde gerek iç dünyasında açtığı yaralar hala taptaze durmaktadır. Hele ki şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilmesi, katlediliş şekilleri acıları daha çok artırmış ve dayanılmaz hale getirmiş yaşanılan bu gayri insani vahşet karşısında akıl durgunluğuna sebebiyet vermişti.” denildi.

Yasin ve arkadaşlarının yolundan gidilmesi duasında bulunulan açıklamada, “Rabbi Rahim`den bizleri de onların yolundan, üstlenmiş oldukları misyondan ve bu kutlu davadan ayırmamasını dileriz ayrıca buna sebep olan yapan katilerinin ve zalimlerinin gerek bu dünyada gerekse ahrette en korkunç cezaya gark olmalarını Yüce Allah`tan niyaz ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada son olarak “Şehid Yasin ve arkadaşlarının şehadetlerinin yıl dönümünde şehadetlerini bir kez daha tebrik eder ailelerine sonsuz sabırlar dileriz.” denildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir