• DOLAR 32.563
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2433.907
  • ...
"Topluma faydalı gençler yetiştirmeliyiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Van Şubesi Başkanı Ferit Önür, açıklamasında 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının faydalı geçmesi için kimi tavsiyelerde bulunan Başkan Önür, Bu noktada Öğretmen, veli ve öğrencilere önemli görevler düştüğünü söyledi.

“Eğitim-Öğretimin hedefi, sağlıklı, çalışkan ve üretken insanlar yetiştirmek olmalıdır”

Önür, “Verimli ve bereketli bir yaz dönemi ve Uzun bir tatilin ardından bir eğitim-öğretim yılına daha girmenin, okullarımızın açılmasının ve kış dönemi Kur`an kurslarımızın başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitim-Öğretimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan insanlar yetiştirmek olmalıdır.” dedi.  

Çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine de değinen Önür, “Bu Eğitim-Öğretim yılında toluma faydalı gençler yetiştirmeyi şiar edinmeliyiz. Çocuklarımızı kendilerine yararlı insanlar olarak, geleceğe hazırlamak, öğretmenlerimizin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin her bir köşesinde hizmet veren Kuran Kurslarında ve Okullardaki öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimizi sunarız.” diye konuştu.  (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir