• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Bitlis`te il idare şube başkanları toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İdarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, kurumların ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla Vali Ahmet Çınar başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

Bitlis Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Çınar, birlik ve beraberlik içersinde kamu hizmetlerini en iyi bir şekilde yürüteceklerini belirtti. Vali Çınar, Bitlis ilinin kalkınması ve gelişmesi için tüm hizmetleri seferber edeceklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Benim ilk toplantım. Hepinizi ilk defa tanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kamu hizmetlerini yürüteceğiz. Hepimiz vatandaşa hizmet için görevlendirildik. Vatandaşa hizmet için bu nöbeti alarak devletten maaş alıyoruz.  Bizler gerçekten vatandaşın hizmetkârıyız. Bize verilen görevi layıkıyla yapmak zorundayız, hem de bize emanet edilen kamu kaynağını yerinde ve zamanında kullanmak durumundayız. Değişik projelerle daha fazla nasıl hizmet üretebiliriz? Vatandaşın işini daha fazla nasıl kolaylaştırabiliriz? Bunun üzerinde durmamız gerekir.”dedi.

Konuşmaların ardından kurum amirleri, Bitlis ile ilgili görüş ve düşüncelerini aktardılar. (Şükrü Tontaş-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir