• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hırsızlık anı kamaralara yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Meydan Mahallesi’nde bir telefon mağazasına giren hırsız, vitrinde ve müşteriye ait toplam üç telefonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı mağazada bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hırsızın güpegündüz telefon çalması ve rahat tavırları görenleri şaşırttı. Kamera kayıtlarında mağazaya giren hırsızın vitrinde bulunan ve müşteriye ait cep telefonları alması saniye saniye görüntülendi.

Güpegündüz kamaralı bir ortamda hırsızlığın olmasını hayretle karşıladığını belirten mağaza sorumlusu Metin Ağar, “Saat 10.00 sıralarında mağazamıza müşteri kılığında gelen bir şahıs, telefon almak istediğini belirti. Müşteri görünümlü kişiye, satış elemanımız yardımcı oldu. Satış elemanımızın dalgınlığına gelen bir anda, vitrinde bulunan 2 bin TL değerindeki bir cep telefonu alıp cebine koydu. Daha sonra müşterilerimize ait servise gönderilmek için yanımıza aldığımız iki cep telefonu da masa üstünden çalarak cebine koydu. Hırsızın emniyet tarafından bir an önce bulunmasını istiyoruz. Hırsızın, hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamaraları tarafından kaydedilmiş görüntüleri var.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir