• DOLAR 32.595
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2509.406
  • ...
Alacağın sebzeyi tarlada kendin topla"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl-Erzurum karayolu Kervansaray mevkiinde tuttuğu tarlada salatalık, biber, patlıcan, domates yetiştiren bir çiftçi, ürünlerin satışını yaparken, toplama ve seçme tercihini gelen müşterilere bırakıyor.

Tarlaya gelen müşterilerin, kendi bahçesinden topluyormuş gibi istediğini ve beğendiği kadar taze sebzeyi dalından kopardığını belirten Çiftçi Halim Akgök, herkesten ilgi gören uygulamasından hem kendisi ve hem de gelen müşterilerin memnun olduğunu belirtti.

25 yıldır, çiftçilik yaptığını söyleyen Akgök, "Bahçede domates, biber, patlıcan ve fasulye ektik. Müşteriler tarlaya gelip kendi elleriyle koparıyorlar. Tarlada geziyorlar, kendi bahçeleri gibi sebzeleri toplayıp götürüyorlar. Uygulamadan hem biz, hem de müşter razı. Bahçemiz herkese açık isteyen istediği vakit gelip sebzesini kendi eliyle koparıp evine götürebilir." ifadelerine yer verdi.

Müşterilerden Seyfullah Kayaca ise, “Kış hazırlığı kapsamında, biz ailece sebze toplamaya geldik. Tarlada yerinde sebzeleri isteğimize göre topluyoruz. Herkes istediği şekilde istediği sebzeyi koparıp evine götürüyor. Bu gerçekten güzel bir uygulama ve güzel bir hizmet. Herkese tavsiye ediyoruz." dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir