• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
Dayaktan Sonra A.Hakan Görüntülendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Ahmet Hakan, sabah saatlerinde taburcu edilirken, saldırıyla ilgili önce 3 kişi gözaltına alındı, sabah saatlerinde 4'ncü saldırgan da yakalandı.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN SERT TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözüsü Ömer Çelik, Ahmet Hakan'a yapılan saldırının ardından Twitter hesabından yaşanan olayı kınayan bir mesaj yayınladı. Çelik sosyal medya hesabından, "Gazetecilere saldırı hiçbir şekilde mazur gösterilemez. Şiddet hiçbir şekilde tasvip edilemez. Şiddet, kayıtsız şartsız reddedilmelidir. Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. Tüm basın mensuplarına geçmiş olsun diyor, en iyi dileklerimizi iletiyoruz.. Gazetecilere yönelik şiddeti mahkum ediyor ve en güçlü şekilde kınıyoruz.." dedi.

MELİH GÖKÇEK SALDIRIYI KINADI

Gündeme bomba gibi düşen saldırı olayıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tweet attı. Gökçek, yapılan saldırıyı kınadığını belirtti.

'GEÇMİŞ OLSUN SANA AHMET'

Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Şiddet hiçbir şekilde meşru gösterilemez. Geçmiş olsun sana Ahmet' ifadelerini kullandı.                                

BOYNUKALIN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Twitter'da Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

"Bizim duruşumuz ve geçmiş olsun mesajı" şeklinde yaptığı paylaşımda Boynukalın, "Tarihinde asla şiddete bulaşmayan tertemiz bir hareketiz. Ne eli taşlı, sopalı insanlarla gazete camı indirecek kadar çapulcuyuz ne de evinin önünde dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleşiz" dedi.

star

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir