• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Minik Ecrin hala kayıp!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala şeker almak için yola koyulan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 108 gün gündür haber alınamıyor. Tunç ailesinin evinden gözyaşı eksik olmazken, tedirgin bekleyişleri sürüyor.

Kızının kaybolduğu ilk günden beri ilaç ve serum desteğiyle ayakta durmaya çalışan anne Nursel Tunç, gözleri kapıda gelecek hayırlı bir haber bekliyor.

Anne Tunç, “Kızım 3 aydır fazladır yok. Nerede olduğunu, ne halde olduğunu bilmiyorum. Artık kızımı bulsunlar. Kızım ölü mü, sağ mı, aç mı, tok mu, hiçbir şey bilmiyorum? Devlet bir an önce beni kızıma kavuştursun.” dedi.

Kızının yokluğunda çektiği acının dayanılmaz olduğunu belirten Nursel Tunç, çok acı çektiğini söyledi. Anne Tunç, “Evimizde doğru düzgün ne oturabiliyoruz, ne yatabiliyoruz. Ne olur Ecrin`i kavuşturun bize. Normal şartlarda çocuklarımız 5 dakika yanımızdan ayrıldığında onları düşünüyoruz. Acaba nerede, ne yapıyor, başına bir şey mi geldi endişesini taşıyoruz. Benim kızım 108 gündür yok.” diye konuştu.

Ecrin nasıl kaybolmuştu

Mardin`in Midyat ilçesi Harmanlı Köyü`nde 14 Haziran'da bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamamış. Ankara'dan uzman bir ekibin de aralarında bulunduğu 200 kişilik ekip, askeri helikopterlerin desteğiyle bölgede arama çalışmalarına başlamış, ancak bir sonuç alınamamıştı. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir