• DOLAR 32.556
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.07
  • ...
Dicle Üniversitesinden İstihdam Projeleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yetkilileri ve İşkur Diyarbakır yöneticileri, gençlere yeni proje ve istihdam üretmek adına, DÜSEM merkez binasında sinerji toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Diyarbakır İşkur adına; İl Müdürü İsmail Koç ve Danışman Engin Köseer katılırken, DÜSEM adına ise Merkez Müdürü Vedat Veli Çay ve Müdür Yardımcısı İbrahim Yenigün katıldı.

Her iki kurum yetkilileri bölge insanı için birlikte çalışmak, yeni projeler ve katkılar sağlamak adına hazır olduklarını belirttiler. Gerçekleşen toplantıyla kurumlar olarak nasıl ve hangi konularda çalışılacağına dair bilgi alış verişi yapılırken, kurumların amaçlarına uygun ve etkin kullanım metodları üzerinde de değerlendirmeler yapıldı.

Ayrıca buluşmanın, bundan sonraki çalışma ve gayretler için bir milad olması temennilerine yer verildi.

Her iki kurumun ortaklaşa gerçekleştirdikleri ilk proje olan, Anketörlük Eğitim Programı ile ilgili başarılı sonuçların da değerlendirildiği ziyarette, bölge insanı için katkı sağlayacak yeni proje önerileri de ele alındı. Öneri sonuçlarının ise hayata geçirilmesi için çalışmalara start verileceği belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir