• DOLAR 32.347
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2308.804
  • ...
Umut Der binlerce aileye kurban eti dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası, bu Kurban Bayramda da fakirleri unutmadı.

Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut Der kurban çalışmaları kapsamında ‘Yasinler kurban eti dağıtıyor` sloganıyla binlerce aileye kurban eti dağıttı.

Batman`da yaptığı yardımlarla tanınan Umut Der Gıda Bankası, bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç kimselerin yüzünü güldürdü.

Yüzlerce kişiden oluşan dernek üye ve gönüllüsüyle mahalle mahalle dolaşarak fakir ve kimsesiz muhtaç ailelere et dağıtan Umut Der üye ve gönüllüleri geçen sene kurban etti dağıtırken şehid edilen Yasin Börü`ye ithafen ‘Yasinler kurban eti dağıtıyor` sloganıyla kurban etleri dağıtımına çıktılar.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Umut-Der Gıda Bankası Genel Sekreteri Mehmet Nurullah Günaydın, “Her sene olduğu gibi bu yılda Umut Der Gıda Bankası olarak bayramın birinci gününde kurbanlarını kestiklerini, ikinci gün ise etin parçalanması ve paketlenmesi kısmını da bitirdik. İnşallah bu gün itibarıyla dağıtımımız olacak. Bayramın dördüncü gününe kadar binlerce fakir ve muhtaç aileye hayırseverlerin bağışlamış olduğu kurban etlerini dağıtacağız.” şeklinde konuştu.

Kurban etini alan aileler ise, Allah Umut Der çalışan ve gönüllülerinden razı olsun, Allah imkân ve güçlerine artırsın temennilerinde bulundu.

Dağıtım esnafından kurban eti alan birçok alile dernek üye ve gönüllülerine bayram şekeri ikram etti. (M. Sait Çelik - İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir