• DOLAR 32.571
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2436.65
  • ...
SON DAKİKA
AK Parti Gençlik kolları Peygamber Sevdalılarını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve Gençlik kolları il yönetiminden oluşan bir heyet Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Kalabalık bir heyetle Koordinatörlüğü ziyarete gelen Kaderli’yi, Platoformun Bursa Koordinatörü Cemil Genç ve gençlik komisyonu başkanı Yunus Yaçin karşıladı.

Kurban Bayramı vesilesiyle PKK’lılarca katledilen Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarını anma adına Peygamber Sevdalılarını ziyaret eden AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, Şehit Yasin Börü adına bir program yaptıklarını söyledi.

“Yasin Börü’nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın” adlı başlatılan kampanyaya destek verme amaçlı Yasin Börü tişörtleri giyip fakir ailelere kurban eti dağıtacaklarını söyleyen Kaderli, “Yaptığımız bu program öncesi sizleri de ziyaret etmenin anlamlı olacağını düşündük. Gerçekten Yasin Börü kardeşimizi herkesin sahiplenmesi gerektiğine inanıyoruz. O fakir ve fukaralara yardım etmek için çıktığı bu dava uğruna şehit düştü.” dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü Cemil Genç ise, yaşanan katliam ve sonrasında bölgede meydana gelen gelişmeleri aktararak, gençlik kollarına yapılan anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Bu türden ilişkilerin gelişmesi gerektiğini ifade eden Genç, Şehit Yasin Börü adına her tarafta benzer manzaraların olduğunu ve Şehid Yasin’in herkes tarafından sahiplendiğine dikkat çekti.   

Gençlik kollarına yaptıkları programdan dolayı da teşekkür eden Genç, söz konusu programın hayırlara vesile olmasını diledi.

Sıcak diyalogların yaşandığı ziyaret çekilen hatıra resimleriyle sona erdi. (Zeki Aras -İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir