• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Yapıcıoğlu Yasin Börü`nün ulaştıramadığı kurban etlerini dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bayramın birinci ve ikinci günlerinde yoğun bayram mesaisi harcayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslami davadan dolayı şehit edilen ve ceza evlerine atılanların ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretleri sırasında İslami davanın, şehitlerin kanlarının bereketi ve Medrese-i Yusufiye`deki Yusufların fedakârlıklarıyla ayakta durduğuna dikkat çeken Yapıcıoğlu, “Bizler her zaman bu azizlerimizi hatırda tutmalı, ailelerini ziyaret edip gönüllerini almalı ve ihtiyaçlarını karşılamalıyız.” dedi.

Ziyaretlerini tamamlayan Yapıcıoğlu, Umut Kervanı Yardım Platformunun “Yasin Börü`nün ulaştıramadığı etleri sizler ulaştırın” kampanyasına destek vermek amacıyla kurban eti kesim yerini ziyaret ederek oradakilerin bayramını tebrik etti.

Geçen yıl kurban bayramında PKK`lilerin Yasin Börü ve arkadaşlarını, kurban eti dağıttıkları sırada vahşi bir şekilde şehit ettiklerini hatırlatan Yapıcıoğlu, “Bu vahşeti unutmadık ve unutturmayacağız. Geçen sene Yasin Börü ve arkadaşlarının yarım kalan kurban eti dağıtma işlerini bu gün binlerce, on binlerce Yasin Börüler devam ettirmektedir ve ettireceklerdir.” ifadelerini kulandı.

Yapıcıoğlu, üzerinde Yasin Börü`nün resminin üzerinde bulunduğu önlüğü giyerek, Umut Kervanı Yardım Platformunun “Yasin Börü`nün ulaştıramadığı etleri sizler ulaştırın” kampanyası kapsamında bazı fakir ailelere kurban eti dağıttı. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir