• DOLAR 32.514
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2475.501
  • ...
HÜDA PAR`dan Şehit ve Tutuklu ailelerine bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Bahattin Temel ile Diyarbakır İl Başkanlığı`ndan bir heyet Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında şehit ve tutuklu ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit ve tutuklu ailelerini yalnız bırakmadılar

Heyet, 28 Şubat sürecinde mağdur edilen ve yıllardır zindanlarda bulunan Yahya Mirzabeyoğlu, Servet Yoldaş, Hacı Güneş, Mehmet Ali Eneze ile İslami davalarından dolayı şehid edilen, Şehid Molla Hamdullah, Şehid Riyad Güneş başta olmak üzere birçok tutuklu ve Şehid ailelerini ziyaret etti.

Bayram ziyaretleri kapsamında 28 Şubat sürecinde İslami davadan dolayı tutuklanan ve yine İslami çalışmalarından dolayı şehit edilenlerin ailelerini ziyaret eden HÜDA PAR heyeti ailelerin bayramlarını tebrik ederek kısa süreli hasbihal etti.

“Herşeyin hayırlısı diyoruz, hayırlısı olacağına inanıyoruz”

Şehit ve tutuklu ailelerini ziyarette konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, zindanlarda bulunanlar için Allah`tan hayırlı bir kapı açması temennisinde bulundu.

Temel, “Aziz İslam dinini yüceltmek ve bu bölgede İslam davasını sürdürmek için gençliklerini, mallarını, canlarını feda eden yiğitlerimize minnettarız. İslam için Şehid olan, zindana atılan kardeşlerimizin sayesinde bugünlere geldik. Allah onlardan razı olsun ve ecirlerini kat kat versin inşallah.” dedi. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir