• DOLAR 32.588
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2411.427
  • ...
Belediye başkanları kurban kesim yerlerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçe Belediye Başkanları bayram namazının ardından mahallelerde bulunan semt pazarlarında kurulan kesim yerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Kesim alanlarında kurban kesmek için sıra bekleyen vatandaşlarla bayramlaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bayramın İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

Kurban Bayramı namazını Karşıyaka Merkez Camii`nde kılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, namaz sonrası Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Fadıloğlu da, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaşarak bayramın İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezen Fadıloğlu, Pazar yerlerinde daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını söyledi.

İslam âleminin ve tüm Gazianteplilerin Kurban Bayramını tebrik eden Fadıloğlu, “Bugün Kurban kesim yerlerini geziyoruz. Öncelikle hemşerilerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Tabi vatandaşlarımızın kurban kesimlerini daha iyi yapabilmeleri adına her yıl şartları daha iyiye getirmeye gayret gösteriyoruz. Fiziki şartlar açısından çalışmaları belirli bir noktaya getirdik. Bu konuda vatandaşlarımızdan olumlu yanıtlar alıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek.” dedi.

Bayram namazını Tahmazoğlu camisinde kılan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ise, Başkan Yardımcıları Cuma Güzel ve Birol Ülger ile birlikte Karataş, Deniz, 23 Nisan ve Kılıçoğlu Semt Pazarlarını ziyaret etti.

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kurbanlarını kesmeleri için Şahinbey Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Tahmazoğlu, “Bugün mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmuş bulunuyoruz. Rabbimize binlerce hamd ediyoruz. Kurban kesim yerlerini geziyoruz. İlk olarak Karataş Mahallesi'nde bulunan kurban kesim yerimizi, 23 Nisan Mahallemizde bulunan kurban kesim yerleri, Deniz ve Kılıçoğlu kurban kesim yerlerini ziyaret ettik. Kasaplar, zabıta görevlilerimiz ve temizlik görevlilerimiz nezaretinde, vatandaşlarımız sırayla kurbanlarını kestiriyorlar. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir