• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özü,manası"teslimiyet","fedakârlık","adanmışlık" olan Kurban,bize bir perspektif,dünya görüşü ve hayat anlayışı sunmaktadır. Bizim sosyal,ekonomik ve siyasal bakışımızın temeli bu değerlere ve hayat anlayışına dayanmaktadır. Bayramda aile veya grup ölçeğinde yaşadığımız paylaşım ve fedakârlık anlayışını ve ihyasına çalıştığımız medeniyetimizi; yeniden inşasına talip olduğumuz ‘Yeni Dünya`nın küresel manada temeli haline getirmenin mücadelesini vermeye devam edeceğiz.

Fert ve toplumların köhnemiş, anlamsız,manasız,kokuşmuş düşünce veideolojilere kurban edildiği bir dönemi yaşıyoruz.Biz bu bayramı toplumu ifsad eden anlayışların toplum tarafından anlaşılıp ondan içtinaba vesile etmeliyiz.

Bayramın bizi Arafat`ta bir araya getirerek "BEN"den "BİZ"e çıkardığı gibi madden ve manen bizi VAHDET ve UHUVVETE çıkarmasını umuyoruz.

Bu bayramın, insanların şahsi, grupsal ve partisel menfaatlerini memleketin, ümmetin menfaatlerine kurban edebilecek ERDEM ve FAZİLETE erişmesine;

Özellikle İslam âleminde yaşanan her türlü olumsuzluğun nihayete ermesine ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ederim.

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Zekeriya YAPICIOĞLU
HÜDA PAR GENEL BAŞKANI 

Bu haberler de ilginizi çekebilir