• DOLAR 32.322
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2300.938
  • ...
Kapkaççılar bir genci dövüp telefonunu gasp etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan Musa Anter caddesindeki telefon bayisine kontör yüklemeye giden 17 yaşındaki Tahsin Akkuş kapkaççıların saldırısına uğradı.

Kapkaççılara direnen Akkuş`u esnafların gözü önünde dövüp kendisini hastanelik eden kapkaççılar, gencin telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Haber verilmesi üzerine ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan Akkuş, yapılan ilk müdahalenin ardından iç kanama riskiyle müşahedeye alındı.

“Olaya müdahale edilseydi oğlum iç kanama riskiyle hastanede olmazdı”

Çevredeki esnafın kapkaççılara müdahale etmemesinden yakınan baba Mahmut Akkuş şunları söyledi:

“Oğlum kontör almak için telefon bayisine gidiyor.  Dükkandan çıktığında iki kapkaççı telefonunu gasp etmek için, oğlumu dövüp telefonunu gasp ediyorlar. Ben kapkaçlarından ziyade orada bulunan esnaflardan şikâyetçiyim. İnsanlık namına bir şey yapmadılar Ne kapkaççıların elinde, nede oğlumun elinde, ne bir bıçak, nede bir silah yoktu. Hiç kimse müdahale etmemiş. Yüz kişinin gözleri önünde iki kişi, bir genci dövüyor ve kimse müdahale etmiyor. Demek ki insanlık-vicdan diye bir şey kalmamıştır. Bir insanlık gösterilip onlara müdahale edilseydi, şimdi oğlum iç kanama riskiyle hastanede olmazdı.”  (Mehmet Aslan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir