• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
Kahta'daki  berberler  bayram mesaisi yapıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yarın idrak edeceğimiz Kurban bayramı dolayısıyla bayram heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Bayram telaşına düşen vatandaşlar, alışverişlerine devam ederken, bir taraftan da berberlere akın etmeye başladı. Gün içinde alışverişle uğraşan vatandaşlar, gece saatlerinde ise berberlere akın ediyor.

Berberlerde tıraş sırasına giren vatandaşlar, saatlerce tıraş olmak için sıra bekledi. Bayram yoğunluğu özellikle kuaförlerde yaşanırken, kuaförlerin tamamının bayram namazına kadar çalışacağı öğrenildi.

Bayram mesaisinde yoğunluk olduğunu belirten berber Ali Yiğit, vatandaşların tıraşlarını son güne bırakmalarından şikâyetçi olduğunu söyledi.

Üç gündür bayram mesaisine başladıklarını belirten Yiğit, “Üç gündür bu yoğunluğu yaşıyoruz. Gece geç saatlere kadar çalışıyorduk. Vatandaşların bayrama mağdur bir şekilde girmemesi için bugün bayram namazına kadar çalışacağız.”dedi.

Vatandaşların tıraşlarını son güne bırakmamalarını isteyen Yiğit, “Vatandaşın mağdur olmaması adına bizler elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaştan isteğimiz ise tıraşlarını son güne bırakmamaları. Hem bizler yoruluyoruz, hem de onlar saatlerce sıra bekliyorlar.” şeklinde konuştu. (Aydın Evren - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir