• DOLAR 32.348
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.9
  • ...
Uhuvvet-Der Birecik`te 30 aileye gıda yardımı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Birecik ilçesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Uhuvvet-Der, Kurban Bayramı öncesi 30 aileye gıda yardımında bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Uhuvvet–Der Başkanı Abdurrahman Güneş, “Muhtaç ailelere her ay yardım ulaştırmak gayesi ile yaptığımız çalışmalar neticesinde hazırladığımız 30 adet gıda yardım paketlerini aralarında Suriyelilerinde bulunduğu muhtaç ailelere ulaştırdık. Bu yardım kolilerinin muhtaç ailelere ulaştırmamıza vesile olan hayırseverlere ve yardım komisyonu çalışması yapan dernek üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Umut Kervanı Platformu`nun başlatmış olduğu Yasin Börü`nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın kampanyasına Uhuvvet-Der olarak destek verdiklerini belirten Güneş, Birecik halkına kampanyaya destek olmaları için çağrı da bulundu.

Güneş, “Birecik Uhuvvet-Der olarak bu kampanyaya dernek olarak destek olacağız. Derneğimize bağışlanan kurban etlerini muhtaç ailelere, ‘Yasin Börü`nün ulaştıramadığı kurban etini siz ulaştırın kampanyası` dâhilinde Birecik`te dağıtacağız. Bu nedenle hayırsever halkımızdan kampanyaya destek gayesi ile kurban etlerini derneğimize bağışlamaları için çağrıda bulunuyoruz.” dedi.  (Bahattin Coşkunkan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir