• DOLAR 32.322
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2293.066
  • ...
Bitlis`te 1 ev ile 2 otomobil kundaklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Zeydan Mahallesi`nde gece saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir ev ve iki araç kundaklandı. Kundaklanan evdeki aile fertleri son anda kurtarıldı.

Gece saat 02.00 sıralarında Zeydan Mahallesi`nde ikamet eden dindar bir ailenin evi ve araçları kimliği belirsiz kişi ve kişilerce kundaklanarak ateşe verildi. Aile fertlerinin evden çıkarılmasından sonra itfaiyeye haber verildi. Görgü tanıkları ise itfaiyenin ancak aradan yarım saat geçtikten sonra olay yerine geldiğini ifade ederek, zamanında müdahale edilseydi yangının eve sıçramayacağını belirttiler.  Yangının sardığı evde, komşularının yardımıyla camdan çıkarılan aile fertleri ise hastaneye kaldırıldı.

Dumandan etkilenen aile fertleri hastanede tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sabahın erken saatlerinde olayı duyan Bitlis halkı ve esnafı mahalleye akın etti. Olaya tepki gösteren halk, Kurban Bayramı arefesinde insanların içerisinde olduğu bir evi ve araçları ateşe vermek kabul edilemez. Yapanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz diye tepki gösterdiler.

Öte yanda mahalle sakinlerinden bazıları saat 02.00`da olay olmasına rağmen polis ekiplerinin olay yerine saat 05.30 sıralarında geldiğini ileri sürdü.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir