• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
Kurban kesim yerleri belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Mardin Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yayımlandı. Açıklamada bayramın birinci günü başlayan kurban kesimlerinin bayramın 4`üncü gününe kadar devam edeceği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Kurban Bayramı boyunca, çevre temizliği ve görüntü kirliliği oluşmaması için birimlerimiz gerekli tedbirleri alacaklar. Zabıta Müdürlüğümüz gerekli güvenlik önlemleriyle, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de gerekli eleman ve ekipmanlarıyla, bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak. Bayram süresince kurban kesim yerleri Mardin Büyükşehir Belediyesi İstasyon mezbahanesi ve ilçe belediyelerin mezbahanelerin de veteriner hekim kontrolünde olacaktır. Belirlenen kesim yerleri dışında kurban kesimi yapanlar hakkında cezai işlem uygulanacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan açıklamada Kurban bayramına ilişkin Mardin`de Canlı Hayvan Borsası`na ilişkin satışların ise Artuklu İlçesi Karayolu Parkı yanı boş arazide olacağı belirtildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir