• DOLAR 32.506
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2476.803
  • ...
Bulanık'ta adliye lojmanlarına saldıran 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş’un Bulanık ilçesinde adliye lojmanlarına saldıran 2 kişi kamera kayıtları üzerinde yapılan incelemenin ardından tespit edilerek tutuklandı.

Muş  Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 15 Eylül 2015 günü saat 20.18 sıralarında Muş’un Bulanık ilçesinde Adliye Lojmanlarına yönelik ses bombası atıldığı belirtilerek, “İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde ve kamera kayıtları üzerinde yapılan incelemelerde; söz konusu olayın yüzleri kapalı, yaşları 18-25 olarak tahmin edilen iki kişi tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve iki şüpheli şahıs yakalanarak 17 Eylül 2015 günü Adliye’ye sevk edildiği belirtildi.

Mahkemeye sevk edilen her iki sanığında tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilen açıklamada  ayrıca, 18 Eylül 2015 günü Bulanık İlçesi’nde, Bulanık Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izin ile aramalar yapıldığı, yapılan aramalarda 11 adet ses bombası ve 12 karton kaçak sigaranın ele geçirildiği belirtilerek, konu ile ilgili iki kişi gözaltına alındığı ve tahkikatın devam ettiği belirtildi.  (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir