• DOLAR 32.378
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2325.92
  • ...
Şehid aileleri Rehber TV`ye konuk oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-6-8 Ekim Kobani bahaneli olaylarda kurban eti dağıtırken PKK/HDP çeteleri tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının aileleri Rehber TV`de 7.Gün programına konuk oluyor.

Geçen yıl Kurban Bayramı`nda PKK`nin talimatıyla Amerika`dan icazet alan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş`ın ‘Her yeri Kobani`ye çevirin` çağrısıyla sokağa dökülen PKK/HDP çetelerince her yer ateşe verilmiş, sokaklar yangın yerine dönüştürülmüş, İslami dernekler ve kamu binaları yakılmış, onlarca Müslüman vahşice katledilmişti.

Kin, nefret ve vahşilikte yırtıcı hayvanlara rahmet okutacak kadar vahşileşmiş çeteler, evine et götüremeyen yetim, mazlum ve mağdur insanlara Kurban etini ulaştırmaya çalışan Yasin Börü ve arkadaşlarını hunharca katletmişlerdi.

Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen 6-8 Ekim olaylarının sembolü haline gelen Yasin Börü ve arkadaşları farklı platform ve programlarda yad edilmişlerdir. Yasin Börü ve arkadaşlarına bu yıl kurban bayramı dolayısıyla “Yasin`in ulaştıramadığı kurban etlerini sizler ulaştırın” kampanyası başlatıldı.

6-8 Ekim olaylarında Vandallar tarafından katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının aileleri, Pazar Günü(Yarın) saat 20.00`da Araştırmacı- Yazar Muhammed Şerif Durmaz`ın moderatörlüğünü yaptığı 7.Gün programının konuğu oluyor.

Programın canlı yayın konuğu olarak; Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakkak`ın babaları ile Riyad Güneş, Cumali Güneş ve Turan Yavaş`ın abileri katılacakken, Yasin Börün`ün annesi Hatice Börü ise telefon bağlantısıyla katılacak.

Ayrıca 9 Haziran günü evinden derneğe giderken PKK/HDP çetelerince kurulan hain pusuda katledilen Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran`ın eşi de telefonla canlı yayına bağlanacağı açıklandı.

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir