• DOLAR 32.506
  • EURO 34.752
  • ALTIN 2487.725
  • ...
Siverek Kaymakamlığı`ndan 3 bin 300 kişiye nakdi yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 3 bin 300 kişiye toplamda 660 bin TL nakdi yardımda bulunacak.

Siverek Kaymakamlığı bugün yaptığı mütevelli heyeti toplantısı sonunda aldığı karar ile ilçede yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan 3 bin 300 kişiye 200`er TL olmak üzere toplamda 660 bin TL nakdi yardımda bulunacak.

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, ihtiyaç sahibi vatandaşların Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayabilmeleri için bu desteği sağladıklarını belirterek, “Daha önceki yardım miktarı 150 TL olarak belirlenmişti. Mütevelli heyetimiz ile yaptığımız istişarelerde bu rakamı 200 TL ye çıkardık. İmkânlarımız dâhilinde en fazla ihtiyaç sahibinin faydalanması için çalışmalar yaptık. Gönül isterdi ki daha fazla miktarda yardım yapabilelim. Toplamda bu yıl  bayram desteği olarak 660 bin TL yardım yapacağız. İhtiyaç sahiplerine bu yardımların  en kısa zamanda yapılması için vakfımıza gerekli talimatları verdim.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir