• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Lise müdürleri sene başı toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı, ortaöğretim kurum müdürleri sene başı toplantısı, Batman Gazi Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.

Batman Gazi Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bediuzzaman Said Nursi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, Batman merkezde eğitim veren lise müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bazı kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, hedefin eğitimde önceki yıllara oranla fark yaratmak olduğunun altını çizdi.

Çelik, “Eğitimde bizim yapmamız gereken temel şey, çocukların gelişimine zemin hazırlayacak fırsat ve ortamı sağlamaktır. Geride bıraktığımız eğitim sezonunda TÜBİTAK Bilim Projeleri ve Robot Projelerinde Batman önemli başarılar elde etti. Değerler eğitimine önem verin ve öğrencilerin toplumun değerlerini öğrenip yaşatacak bilinçte olmalarına gayret edin. Bizim hedefimiz, her zaman mevcut duruma göre fark yaratacak, bir başarıyı hedef alarak, belirlemiş olduğumuz stratejik plan doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmektir. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının hepimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, sorumluluk alanları ile ilgili birer bilgilendirme konuşması yaptılar.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir