• DOLAR 32.504
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2430.093
  • ...
Beklentiler Ve Karşılığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gönüllerde taht kuran(!) 9. Daire Başkanlığının bu başarısının ardındaki sırlara bakmak, herkeste oluşan merak duygusunu gideme açısından büyük önem arz etmekte.


 

Hepimizin malumudur ki günlerce gazetelerde, televizyonlarda 102. Maddeden dolayı tahliye olanların sayısının bine yakın olmasına rağmen sadece yirmi kişi olan Hizbullah sanıklarını sürekli gündemde tutmaları bu başarının en büyük sebebi olsa gerek.

Basın yayın kuruluşlarının sponsorluğunda gerçekleşen yargının bu başarısı sponsorları pek de memnun etmişe benzemiyor olmalı ki Sivil Toplum Kuruluşlarına, gazeteye ve yayın evine yapılan baskınlar da bunu kanıtlamaktadır.
Verdikleri emeklerin karşılığını alma adına ortalığı velveleye vermeler… Korku havası oluşturmalar… İslami derneklerin çalışmalarını baltalama adına yapılan baskınlar… Doğruların habercisi olan gazeteyi susturma çalışmaları… Gözaltılar… Hizaya çekme faaliyetleri… Yıldırma politikaları… Zorbalıklar… Çamur atmalar… Hukuksuzluklar… İnsafsızlıklar… Daha neler neler…

 

Tüm bu düşüncelerle hareket edip uygulamaya geçirme çalışmaları… Ve başarısızlıklar… Neticede meydana gelen hazımsızlık… Hızını alamamalar…
Kayseride; peygamber varisliğini layıkıyla yerine getiren, her türlü zamanda ve zeminde küfür odaklarının yıldırma hareketlerine karşı mukaddesatlardan asla taviz vermeyerek hareket eden, kıldırdığı gıyabi cenaze namazlarıyla tanınan, İsrail ve uşaklarının aynı zamanda bilimum firavunların, nemrutların karşısında almış olduğu tavırla “izzetli duruşun simgesi” olan, doğru haber gibi bir gazetenin-tavizsiz, adı gibi haber ve analizleriyle gönülleri fetheden bir gazete,- genel yayın yönetmenliğini yapan, gerek hal diliyle gerekse de kal diliyle tebliğde bulunan, Türkiye’nin birçok yerinde okuyucularının teveccühünü kazanan, yazar ve eski müftülerden olan… Mehmet GÖKTAŞ Hocaya azılı suçlulara, Ergenekonculara, canilere… Yapılan muameleyi reva görmeleri bizleri çok üzmüştür. Karşılaştığımız kişilerin hocaya yapılanlara yönelik üzüntülerini dile getirmeleri okuyucularını ve sevenlerini de çok üzdüğünü göstermektedir.

 

Sadece hocamıza değil kendisi gibi olduğuna yakînen iman ettiğimiz arkadaşlarına da aynı halleri reva görmeleri inanıyorum ki sevenlerini yaralamakla beraber; hakkı hakikati öğrenip haykırma noktasında da bilemektedir.
Yıldırmaların, kırılmaların, sindirmelerin, susturmaların olacağını düşünme gafletine kapılanların yanılacağını ve bu durumların aleyhlerine olacağına inanıyorum. Çünkü bu kişileri bir kere tanıyanların, derneklere bir kere gelenlerin, yayınları bir kere olsun okuyanların bir daha uzak durmayacakları su götürmez bir hakikattir.

Düşüncelerin okyanuslaştığı içimde; anlatamadıklarıma Göktaş Hocanın kutlu doğumlarda haykırdığı şekliyle diyorum ki:
“Selam olsun izzetlice duruş sergileyip her türlü yıldırma politikalarına karşı direnenlere”
“Selam olsun hak davayı omuzlayan ve sıkıntılara göğüs gerenlere”

İbrahim Mutahhar / Kayseri - Yaş: 23

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir