• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Trabzon`un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin`in kıyı ilçelerinde yerel olarak aralıklarla kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege`de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Genellikle parçalı kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Sinop çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Trabzon`un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin`in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı çok bulutlu 21/28

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17/31

İzmir: Az bulutlu ve açık 22/32

Adana: Az bulutlu ve açık 23/36

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 17/36

Batman: Az bulutlu ve açık 17/37

Van: Çok bulutlu 12/26 (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir